Interviuri Samantha Fish si Donna Grantis pentru MoodForBlues.RO

Salut!

Ti-am promis o surpriza in postarea despre Sighisoara Blues 2012 si iata, ma tin de cuvint. Cu ajutorul lui Vali “Sir Blues” Racila am reusit sa obtinem doua interviuri acordate comunitatii Mood For Blues de catre Samantha Fish si Donna Grantis.
Samantha Fish a fost prezenta in prima parte a zilei cu numarul doi, o aparitie incantatoare, un muzician exceptional care ne-a uluit prin lejeritatea cu care si-a sustinut repertoriul. Dupa concert am putut sa o intalnesc in Crama Hotelului Sighisoara unde, ingnorand oboseala acumulata in urma unui concert solicitant (vezi clipurile zilei nr 2), a participat la jam session alaturi de ceilalti muzicieni prezenti la eveniment.
Foarte amabila, ne-a dat intalnire a doua zi la pranz (adica dupa nici 7 ore de la terminarea jam session), in holul hotelului, pentru interviul de mai jos, motiv pentru care ii multumesc. Recunosc, eram mult mai obosit decat ea, desi eu nu am facut decat sa ma bucur de spectacol.

La o ora dupa incheierea interviului de mai sus am mers alaturi de colegul de site Catalin (Ostap Bender) la hotelul unde era cazata Donna Grantis. Aceleasi conditii ca si pentru Samantha Fish, deoarece Donna Grantis a fost chitarista trupei cu care a cintat Shakura S’Aida, asadar a fost pe scena in a doua parte a zilei numarul 2, continuand dupa aceea in Crama, la jam session.
O adevarata profesionista, Donna a facut tot ce s-a putut pentru ca acest interviu sa fie unul reusit, motiv pentru care ii multumim ca ne-a suportat stingaciile in ale “filmatului”. Si despre Donna pot spune ca este un muzician complex, cu un repertoriu extrem de vast, o solista prezenta pe toate continentele cu diverse colaborari, precum cea avuta cu Shakura S’Aida in Romania, o solista care se ocupa si de propriul sau proiect muzical intitulat “Donna Grantis Electric Band“.

In speranta ca v-am facut o surpriza placuta cu aceste doua interviuri, incheiem aici relatarile despre editia din 2012 a Festivalului de Blues de la Sighisoara, asteptand cu nerabdare lista invitatilor pentru 2013.

Va multumim pentru vizita.

Blues ON!

Traian si Catalin

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>