Festivalul International de Blues Sighisoara 2012 – A doua zi

Salut!

Dupa o noapte de odihna, iata-ne adunati, regrupati si pregatiti pentru a doua noapte de festival. Ladies Night…ca in fiecare an, o noapte speciala, in care acordurile muzicii preferate au fost garnisite cum se cuvine cu frumusetea interpretelor venite sa ne incante. Intr-adevar, o seara deosebita si o noapte de vis, datorata unui jam session prelungit.

Seara a inceput cu o artista din Statele Unite ale Americii, o supriza extrem de placuta, Samantha Fish. Intruchiparea nelipsitei femei in rochie rosie a spectacolelor de blues, Samantha a fost insotita de doi instrumentisti foarte buni, un basist si un baterist.

Modul in care a cantat m-a facut sa ma gandesc la faptul ca nu cunosc prea multi chitaristi in Romania care sa manuiasca in acest fel chitara. Un spectacol total, publicul in extaz, sper sa o vedem curind si prin Bucuresti, pentru aprofundare.

Dupa o scurta pauza ne-am bucurat de a doua artista, Shakura S’Aida, o prezenta exotica, o voce extraordinara, o urmasa cu acte in regula a Ninei Simone. Insotita de instrumentisti de valoare, cu o pianina Hammond pe scena, cu o incredibila chitarista numita Donna Grantis, cu un super basist si un excelent baterist, Shakura S’Aida a facut sala sa inlemneasca si sa izbucneasca in urale pentru ca imediat dupa sa inlemneasca la loc si tot asa. Personal, consider ca e prima interpreta pe care o vad intr-un show live, interpretand melodiile printr-o combinatie demna de arta actorului. Cu un umor debordant,  Shakura S’Aida s-a jucat cu publicul spectator atat de frumos incat chiar am simtit ca petrecem o seara excelenta alaturi de prietenii nostri de pe scena. 

Voi lasa clipurile sa vorbeasca de la sine, pentru ca sincer, nu cred ca exista cuvinte suficiente pentru a exprima ce am simtit cu totii in cea de-a doua seara de festival.

          Donna Grantis

Revenim si cu o SURPRIZA VIDEO despre Samantha Fish si Donna Grantis! Asa ca…bucurati-va de cele de mai jos si ramaneti aproape!

Blues on!
Traian

Samantha Fish / Shakura S’Aida…una si una!

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>