Festivalul de blues Sighisoara 2012 – ATENTIE!

                    Foto de pe siteul organizatorului Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital!
Salut!
La Multi Ani pe 2012 tuturor iubitorilor de muzica buna.
Am decis trezirea la viata a MoodForBlues.ro pe 2012 cu un eveniment care merita intreaga noastra atentie: Festivalul de Blues de la Sighisoara.
Si anul acesta echipa Mood For Blues va fi la datorie, vom avea postari inedite, informatii si clipuri cu artistii prezenti la editia din acest an, direct de la fata locului. Inregistrare dar zici ca-i in direct….cam asa se vor desfasura postarile pe Moodforblues.ro anul acesta.
Cine ne incanta in noapte la Festivalul de Blues – Sighisoara 2012? Ei bine, am tras cu ochiul si iata ce am vazut:
Dezmatul incepe Joi 23 Februarie 2012 cu Samuel James (USA) si continua cu legendarul Johnny Winter (USA).
Dupa o noapte de jam session, prietenii pe viata care vor continua pe Internet si alte amintiri placute urmeaza o zi deosebita, o zi a vocilor feminine. Asadar,Vineri 24 Februarie 2012, vor veni sa ne gadile vazul si auzul Samantha Fish (USA) si Shakura S’Aida (CA).
Iar parcurgem o noapte de jam session, reluam prieteniile de unde le-am lasat cu o seara inainte, aprindem focul de tabara si discutiile care merita discutate dupa care asistam neputinciosi la rasaritul soarelui. Si daca e Sambata 25 Februarie 2012 atunci e final de festival cu Bob Brozman (USA) si Corey Harris & Rasta Blues (USA).
Din nou o noapte nebuna, ultima de festival, jam session, veselie, prietenii si amintiri, ecouri care vor dainui pina la sfarsitul lumii (vezi decembrie 2012) dar presimtim noi, si dincolo de sfarsitul lumii. Caci in 2013 ne vom materializa cumva, fie si pentru 3 zile, astfel incat sa-l prezentam si pe prezentatorul care prezinta de ani buni minunatia asta de eveniment, ladies and gentleman, Berti Barbera.

Daca vrei sa stii mai multe despre acest eveniment intra pe pagina oficiala a organizatorului: Asociatia Culturala SIGHISOARA BLUES HOSPITAL,  care de ceva ani incoace reuseste cumva sa adune oamenii de bine la un loc, pentru inca o editie…si inca o editie…si tot asa, la cat mai multe! 
Sighisoara Blues Festival este singurul eveniment de prestigiu de acest gen din tara. El isi propune promovarea Blues-ului, gen musical care, desi este sarac reprezentat pe scena nationala, se adresaza unui public tot mai numeros in ultima vreme.

Inca nu e tirziu, daca n-ati apucat sa va faceti rezervarile, planurile, dar daca nu si nu….contati pe MoodForBlues.ro!
Samuel James
Johnny Winter
Shakura S’Aida
Bob Brozman
Corey Harris and Rasta Blues

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>