Festivalul de Jazz – Haga 2011

Salut,

Hai la Haga! 🙂
In ciuda vremii nefavorabile, mulţi oameni si-au gasit drumul spre Festivalul de Jazz de la Haga. Cu trei zile inainte era aproape vandut, sold-out, asa ca se poate vorbi de o prima editie de succes la noua locatie, Stadionul Kyocera.
În ultimii cinci ani, Festivalul de Jazz de la Haga a crescut si s-a transformat într-unul dintre festivalurile de jazz cele mai intime şi reusite calitativ din Europa. Festivalul este renumit pentru amestecul său de artisti foarte buni şi stiluri de muzică diferite. Acesta este si o şansă pentru talentele viitoare,dar si un loc in care puteti vedea cele mai prolifice legende mondiale ale genului, la treaba. În plus, festivalul reprezinta o scena pe care se poate experimenta, fara limite, muzica jazz! Artistii, prin urmare, o intorc pe toate partile, o amesteca intr-un cocktail alaturi de felurite ritmuri si ce rezulta, puteti vedea si voi mai jos, in secventele rapite prin obiectivul camerei de trimisul nostru special, pe teren, Raluca. (multumim Raluca)
Orasul in sine acorda o mare atentie muzicii live şi expoziţiilor de artă. În acelaşi timp, abunda in locuri diverse in care se mananca bine, satisfacand toate gusturile. Pe timpul noptii, orasul se lasa descoperit, cum altfel decit intr-o noua lumina, o lumina neagra presarata de ritmuri de jazz.
O editie 2011 indraznesc sa spun “foarte intima”, nu foarte comerciala, ci destul de funky! Daca erati intr-o stare usor melancolic-depresiva, festivalul de anul asta a putut fi considerat motiv de bucurie, caci nu a fost jazz dintr-ala…sa iti conturezi venele…deci paleativ pentru creier si suflet.
Delectare placuta alaturi de artistii de anul acesta:

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>