UpTown Jazz – muzica buna nu dispare asa usor!

Salut!
De ceva vreme am aflat despre Cvartetul UpTown Jazz, formata din tineri pasionati de jazz si de ceea ce deriva din acest gen. Intalnirea cu ei a fost o reala placere si datorita faptului ca repertoriul lor imi merge direct la inima.
O intalnire electronica, deocamdata, dar care cu siguranta ma va indrepta catre una reala. Te indemn sa ii cauti si sa te bucuri de ceea ce au ei de oferit, cu atata bucurie!
“Vom cânta muzica ce răscoleşte timpul sufletului“ şi-au zis în 2009 o mână de artişti şi au înfiinţat trupa UpTown Jazz. Îmbinând notele saxofonului cu acorduri de chitară, subliniind gravitatea contrabass-ului cu ritmul tobelor, trupa dă viaţă unui jazz pur, liber şi relaxat. Piesele UpTown Jazz vibrează dincolo de orice modă efemeră pentru a dovedi că Adrian, Victor, Cristi şi Costin trăiesc prin şi pentru muzica adevărată.
Adrian Sârbu, toboşarul şi “inventatorul” trupei UpTown Jazz, trăieşte în ritmul tobelor încă din 2005, iar muzica o iubeşte de-o viaţă. A cântat, pop, rock şi blues. Tainele beţelor le-a deprins mai mult singur, mânat de pasiunea pentru ritm. Între două cursuri la Drept, Adrian continuă să se perfecţioneze în arta percuţiei.
Saxofonistul Sergiu Victor Teslaru este cel care defineşte sound-ul trupei şi-i reprezintă imaginea. Un adevărat profesionist al sunetelor, Victor studiază jazz-ul la Universitatea de Muzică din Bucureşti şi a intrat în UpTown Jazz în 2010. Saxofonul său abordează cu egală eleganţă ritmuri pop, soul, blues, jazz sau funk, îndreptând trupa spre un stil propriu.
Cristi Mihalcea iubeşte chitara încă din copilărie şi a dedicat mulţi ani şi multă pasiune studierii ei. De-a lungul timpului, el a abordat ritmuri muzicale variate, de la rock la jazz, şi a cântat în numeroase trupe. După absolvirea Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti, Cristi s-a dedicat muzicii şi construirii trupei UpTown Jazz.
Contrabasistul şi basistul Costin Negoescu este un autentic expert în arta sunetelor. Absolvent al Liceului de Muzică din Buzău şi al Universităţii de Muzică din Bucureşti, Costin are şi un Master de la aceeaşi instituţie de învăţământ superior. Pasiunea sa pentru cântat o insuflă elevilor săi de la o şcoală şi un liceu din Capitală şi o împărtăşeşte cu ceilalţi membri ai trupei UpTown Jazz.
Las muzica lor sa ii reprezinte!
Cu prietenie,
Traian

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>