Chuck Berry are 84 de ani si nu prea mai poate…

Am avut un post mai vechi pe Moodforblues despre marele Chuck Berry in care am incercat sa va arat (daca mai era nevoie :)!) prin cateva inregistrari luate de pe youtube ca acest artist desavarsit se numără printre cei mai inovatori muzicieni din istorie, fiind cel care a transformat blues-ul în rock’n’roll. Printre hit-urile sale, preluate ulterior de numeroşi artişti din toată lumea, se numără “Roll Over Beethoven”, “Rock and Roll Music” şi “Johnny B. Goode”. Deci, daca va spune cineva ca Elvis este regele rock’n’roll-ului sa stiti ca minte cu nerusinare. Chuck Berry este taticul rock-ului!!!
Din nefericire, in timpul concertului de Anul Nou, aflandu-se pe scena de la Congress Theater, acesta a cazut in fata publicului, după ce cu o zi în urmă se plânsese că nu se simte bine dar a refuzat un control la doctor. Cântăreţul a fost scos în culise, însă a revenit pe scenă, după câteva minute. Concertul nu a fost dus la bun sfârşit pentru că Berry a clacat din nou şi a fost dus la hotelul unde fusese cazat. O dată în plus, muzicianul a refuzat să meargă la spital iar duminică şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă, în St Louis.
Conform ultimelor informaţii, starea lui de sănătate este relativ bună în prezent.
Eu ii doresc o stare de sanatate mult mai buna pentru a-l putea vedea pe scena inca 30 de ani de acum incolo!
Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>