Addiction 1/2 – Rock si blues cu Alex si Silviu la Understage

Seara trecuta am avut parte de cea mai placuta surpriza din ultimul deceniu. Si sunt sigur ca nu doar eu, pentru ca dupa cum a reactionat publicul adunat ieri seara in Clubul Understage din Braila, bag mana in foc ca absolut toti cei prezenti au simtit furnicaturi pe sira spinarii timp de aproape 3 ore ascultandu-i pe Alex si Silviu, doi adolescenti de 15 ani al caror talent si dedicatie pentru muzica m-au facut sa realizez ca daca vrei sa asculti muzica buna in Braila nu e musai sa-i chemi pe Cyfer, Patoi, Hanno, AGWeinberger, Minculescu, Claudiu Purcarin, Dan Spataru sau pe Michael Jackson 🙂 (scuzati fraza lunga si intortocheata, dar asa mi-a venit….). Si fac aceasta afirmatie cu toata convingerea deoarece duminica trecuta am descoperit ca Braila are o pepiniera de muzicieni extrem de valorosi.

Cu o chitara rece, o voce calda dar penetranta si cu un Ibanez care suna dumnezeieste Silviu si Alex ne-au incantat simturile si “ne-au plimbat prin” Satriani, Beatles, Pink Floyd, Phoenix, Dylan, Petrucci etc si, mai mult decat atat, au cantat chiar si cateva piese compozitie proprie. Dupa cum era de asteptat, seara s-a terminat cu un jam session pe teme de blues la care au participat printre altii – marele actor Zoltan Butuc si marele chitarist Crin Grigore. Alexandru Musat si Silviu Paraschiv sunt membrii de baza ai trupei de rock Addiction, o formatie tanara din toate punctele de vedere dar deja extrem de apreciata si cu prezente notabile in festivalurile de gen (Stufstock, Rock’em All, Youth Rock Fest, S’live Rock etc).

Mai multe informatii despre cei doi artisti si despre Addiction pe : http://www.addiction-band.com/
Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>