Marius Pop la Open Jam Big Mamou

Salut!
Aseara a fost marti….prin urmare, Open Jam in Big Mamou. De data asta, invitat a fost Marius Pop, un chitarist desavarsit, insotit de cativa artisti de mare valoare, alaturi de care este o onoare sa evoluezi, ca sa il citez pe Cyfer. La tobe Marcel Moldovan si la bass Dan Georgescu. Evident, am avut parte si de momente deosebite la tobe, alaturi de Claudiu Nashu Purcarin si Sabin Tarabega.
Despre Marius Pop va pot spune ca este inrudit cu chitara din nastere, tatal sau fiind chitarist si vocalist al cunoscutei trupe rock “Celelalte Cuvinte”. Dincolo de mostenirea genetica, Marius este si un foarte bun autodidact, repetand cate 4 ore pe zi la chitara, de pe la varsta de 9 ani. Destule ore, ai spune. Dar intotdeauna este loc de mai mult si de mai bine.
La 13 ani a intrat pentru prima data intr-un grup rock si de atunci este in lumea concertelor, a turneelor si inregistrarilor. Dupa o perioada in care a imbratisat rock-ul, a inceput sa fie atras si de jazz, devenind astfel un complex artist de fusion. A castigat numeroase competitii internationale de chitara si jazz, fiind considerat un tinar talent de valoare, in cercurile din strainatate.
A cantat alaturi de multe nume mari ale Romaniei, fiind foarte cautat printre chitaristi, pentru astfel de colaborari. In 2009 a format trupa M Theory alaturi de cei mai valorosi artisti cu care a evoluat iar anul acesta a lansat primul album, intitulat “First Step”. 
Va las in cele ce urmeaza in compania lui Marius Pop si a celorlalti prieteni care ne-au incantat aseara, in Big Mamou. Vizibilitate redusa, inca nu exista lumina buna pe scena! Mai fac un apel! πŸ™‚

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>