Let’s do it Romania!

Natura! Inspiram…..tragem puternic aer in piept…..expiram…..si daca ne simtim bine dupa, inseamna ca inca se mai poate respira! Daca nu….ar trebui sa facem ceva! Am decis ca si Mood For Blues poate sa sustina atat cat poate acest eveniment, deoarece Mood-ul pentru Blues nu prea apare dintr-un mediu ostil. Vrem si noi intinderi verzi si curate pentru festivaluri de muzica buna! Vrem si noi parcuri frumoase unde sa aiba loc intalnirile, iubirile, despartirile…astfel incat artistii de blues sa-si afle inspiratia intr-un mod sanatos!
Lumea a evoluat atat cat a evoluat datorita oamenilor pe care majoritatea ii considera nebuni de legat. Si ma refer aici la primul om care a spus ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, la primul om care a decis ca vrea sa zboare cu mijloace proprii, la primul om care a vrut sa alimenteze cu curent electric nepoluant, prin mediu wireless intreaga Planeta (apropo, acesta a fost Nicolas Tesla pe la 1900)! Pe unii i-am executat, pe altii i-am blamat, pe toti insa ii veneram in prezent!
Nimic nu este mai usor decit sa spui: sunt prea mic pentru un proiect atat de mare! Este eliberator aproape…Acum ceva timp am vazut insa contra-argumentul: o fotografie cu planeta noastra vazuta din spatiu, frumoasa, impecabila dar cu un pixel (punct) lipsa si ca atare un defect de imagine, de culoare rosie, in mijloc. Totul era minunat dar, acel mic punctulet lipsa atragea toate privirile si deranja! Nimeni nu mai putea sa priveasca perfectiunea in ansamblu deoarece pixelul lipsea. TU esti pixelul! Fara TINE, imaginea este imperfecta!
“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect.
Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).
Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.
Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambiţios care îşi propune să cureţe întreaga ţara de gunoaie într-o singură zi, îşi doreşte să ajungă la toţi românii, pentru a mobiliza un număr record pentru Ziua de Curăţenie Naţională. Începând de astăzi, proiectul este comunicat şi pe canale TV, iar spotul TV adresează îndemnul la înscriere pentru 25 septembrie, prin intermediul a două personaje reprezentative pentru poporul român. Până în acest moment, spotul poate fi vizionat pe Pro Tv, Acasă Tv, MTV, Pro Cinema, AXN, HBO, TVR Tg. Mureş, dar şi în mediul online, aici. Fiind un proiect naţional, care se adresează tuturor în egală măsură, orice fel de sprijin este binevenit, pentru că scopul final este unul care ne interesează pe toţi – o Românie curată. 
O reala placere sa-l regasesc pe prietenul Toma Cuzin punand umarul la promovarea acestui proiect in clipul oficial de mai jos:

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>