Guns N’ Roses in Romania

Cine a auzit de piesele Cryin’, Bed of Roses sau Voyage Voyage stie ca nu asta se va asculta pe 21 Septembrie 2010 la Bucuresti, cind cei de la Guns N’ Roses ne vor incanta in sfirsit auzul cu piesele tineretii sau copilariei noastre. 

Guns N’ Roses este o formatie americana de hard rock, formata in Los Angeles, California 1985, avand vandute un numar estimat la 90 milioane albume in lume. Grupul era format din vocalistul Axl Rose, chitaristii Tracii Guns și Izzy Stradlin, basistul Ole Beich, si bateristul Rob Gardner. Numele formatiei provine din unirea a doua trupe americane, L.A Guns si Hollywood Rose. Primul lor concert a avut loc pe data de 26 martie 1985 in Troubador (Hollywood, California). Appetite for Destruction (Apetit pentru distrugere) din 1987, produs de Mike Clink, a fost vandut in peste 25 milioane de copii in lume si a ajuns locul 1 in SUA dupa aparitie. Chitaristul Tracii Guns a fost inlocuit cu SLASH pe care din pacate nu il vom vedea la Bucuresti iar bateristul Rob Gardner cu Steven Adler. Trupa era formata din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler si Izzy Stradlin.

Cu totii stiti piese precum Civil War, November Rain, Knockin’ on Heaven’s Door sau Sweet Child O’Mine, piese pe care cu siguranta le vom asculta si la Bucuresti. O formatie controversata, premiata de foarte multe ori pentru debut, pentru videoclip, pentru cea mai buna trupa rock. Trofeele MTV, World Music Awards si American Music Awards vorbesc de la sine despre valoarea acestei trupe reunite spre bucuria fanilor, dupa atata pauza. 

Sa speram ca il mai tine vocea pe solistul Axl si ca timbrul i-a ramas neschimbat. Adica, nu vrem o recitare de versuri cum a facut diva Whitney in ultimul sau turneu. Cu curaj, indrazniti din timp sa luati bilete pentru evenimentul de la Romexpo din 21 septembrie 2010.
Biletele s-au pus in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se pot cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.
ROCK ON!

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>