Aer conditionat pe strazile Capitalei

Tocmai m-a informat o prietena ca tovarasul Oprescu doreste sa monteze aparate de aer conditionat pe strazile capitalei, ca prea ii ia cu lesin pe toti de la caldura. Cind crezi ca toate tichiile de margaritar au fost montate, chiar si pe timp de criza, apare si elementul ornamental: PANA tichiei de margaritar!

Sutele de lesinuri provocate de canicula au determinat Primaria Capitalei sa investeasca in amplasarea de aparate de aer conditionat pe strazi si in parcuri. Pentru a se evita o cheltuiala exorbitanta, instalatiile de aer conditionat vor fi luate de la promotie prin programul (IM)buyback (e ultimul tip de politician: imbuybackul de criza) in care vor fi date la schimb metrourile si flota RATB, pentru aproximativ 4.000 de instalatii de aer conditionat Platinium de 1.200 de btu. 

Sub forma de aer conditionat sau macar o gura de aer proaspat la nivel auditiv si fara a provoca otita acuta, Muddy Watters ne da solutia pentru aerul conditionat stradal!
Am zis sa mai si radem, ca de seriozitate ni s-au acrit maselele. 
Ia mai toarna-n paharel, 
Single malt mai batrinel 
Si-un trabuc din foicel, 
Canta Muddy-un cantecel
Pentru domnul primarel: 

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>