Beth Hart

Era o zi obisnuita, o zi ca oricare alta, cind, deodata, Dan, un prieten cu genunchii puternici mi-a recomandat filmul de mai jos, cu Beth Hart. Am ascultat-o si am ramas mut! Recunosc, nu o stiam….dar ma bucur enorm ca acum o stiu, pentru ca wow….Janis Hart sau Beth Joplin ar fi destul de potrivite ca nume pentru aceasta solista nascuta in 1972.

Fiind o solista complexa, acoperind genuri precum blues, jazz si rock, a avut si genul de viata care conduce catre o cariera muzicala de exceptie, adica a renuntat la scoala in favoarea pasiunii pentru muzica si s-a apucat de cantat prin cluburi alaturi de basistul Tal Herzberg si chitaristul Jimmy Khoury.

A participat la emisiunea Star Search (Se cauta o vedeta) si a castigat marele premiu in valoare de 100.000 $. 
Primul album, Immortal, a fost lansat in 1996 si dupa turneul de prezentare trupa ei s-a destramat iar cariera solistei parea aproape de un iminent final.
Insa nu mor caii cind vor cainii, Beth a lansat si al doilea album, Screamin’ for my suuper (1999), in acelasi timp avand si rolul principal in spectacolul de pe Broadway “Love, Janis”, spectacol bazat pe scrisorile ceva mai consacratei Janis Joplin catre mama ei.
In 2003 a aparut albumul Leave the light on iar in 2005 Live at Paradiso care contine pe DVD ca bonus, filmul “A day in the life of Hart”. In 2007 a lansat albumul 37 days in Europa, continent pe care il cucerise inca din 2003.
A colaborat si cu Slash, cunoscutul chitarist al Guns’n Roses, pentru piesa Mother Maria, disponibila pe i-Tunes pe contul chitaristului.
Despre prezentul ei ce sa va spun, e bine, da, e foarte bine. E maritata, locuieste in Los Angeles si activeaza cu trupa ei formata din chitaristul Jon Nichols, bassistul Tom Lilly si bateristul Todd Wolf.
Mai jos, cu o piesa de exceptie, Beth Hart:

Share

One comment to Beth Hart

  • Anonymous  says:

    Mi-ai facut ziua mai frumoasa Traiane cu piesa asta!!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>