Sighisoara Blues Festival 2010 – Editia a VI-aFestivalul international de blues ‘SIGHISOARA BLUES FESTIVAL 2010’ editia a 6 a, se va desfasura in perioada 25-27 februarie 2010. Ca si in editiile precedente spectacolele vor incepe in fiecare seara la orele 19.30 si vor avea loc in sala “ Mihai Eminescu“ a orasului Sighisoara.

Pretul unui billet pentru o seara de festival este de 50 ron (doua concerte pe seara). Biletele se pot cumpara la casa de bilete a salii, inainte de spectacol sau la receptia hotelului “Sighisoara “ incepand cu data de luni 18 Ianuarie 2010.

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani.

Sighisoara sau Schäßburg cum se numeste in limba emigrantilor saxoni, este cunoscuta si ca “Perla a Transilvaniei”, unul dintre cele mai interesante si fascinante orase medievale, care prin magnifica cetate a devenit un adevartat monument de istorie si cultura.

Blues-ul si istoria reunite sub sloganul “pentru cei care iubesc blues-ul” vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni… dependenti de acesta muzica. Bine ai venit in lumea blues-ului!

Program:

Joi 25 Februarie 2010
Raul Kusak (Romania)
Homemade Jamz (USA)

Vineri 26 Februarie 2010
Eden Brent (USA)
Sue Foley (Canada)

Sambata 27 Februarie 2010
Doug Macleod (USA)
Eric Sardinas (USA)

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>