Ten Years After la Bucuresti

Daca in 1993 am plecat la mare din Braila pentru a-i vedea pe veteranii Jack Bruce si Alvin Lee la Summer Blues&Jazz Festival, doar cu bani de tren si de tigari, nu vad de ce n-as da in februarie o fuga pana la Sala Palatului sa ma bucur de spectacolul ce va sustinut de una dintre trupele a caror hit-uri vor fi ascultate si peste 100 de ani.

Fanii de blues acustic si rock clasic nu au voie să rateze evenimentul concertistic al primei părţi a anului 2010. Formaţia devenită celebră graţie hitului “Love Like A Man” şi carismaticului chitarist Alvin Lee, Ten Years After, va evolua la Sala Palatului, în Bucureşti, în data de 22 februarie. Conform Maximum Rock, bilete au fost deja puse în vânzare şi au costuri între 50 si 150 lei, fiind disponibile în reţeaua magazinelor Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (et.2), Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului, dar şi online, pe site-ul vreaubilet.ro. În deschidere vor evolua autohtonii de la Riff. De menţionat că grupul Ten Years After nu mai aliniază componenţa clasică. Locul lui Alvin Lee (cel mai rapid chitarist din istoria muzicii, pe lîngă care un Steve Vai ori un Satriani par nişte amorţiţi!) a fost luat de mai tânărul Joe Gooch. În rest, membrii grupului sunt veteranii Leo Lyons, Ric Lee şi Chick Churchill.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>