Eric Clapton in concert la Bucuresti 2010

Cineva il caracteriza din proprie experienta, drept un tip care intra pe scena fara sa bage publicul in seama, apoi canta dumnezeieste dupa care se ridica si pleaca. Numai pentru chestia asta si ar merita sa mergem sa vedem ce si cum. Si daca alaturi de el vine si Steve Winwood alaturi de care a fost nominalizat la doua premii Grammy…cu atat mai mult “SE” merita! 

Eric Clapton (imi tot vine sa scriu Claptop…defect profesional) va sosi la Bucuresti pentru a sustine un concert de rugby…un concert pe stadionul de rugby din Capitala pe 11 iunie 2010. Asa se spune pe www.wereseric.com, site-ul oficial ar artistului.

Nu are rost sa spun cine este Eric Clapton, simplul fapt ca a aparut in filmul The Blues Brothers alaturi de nume sonore precum B.B.King, Billy Preston, Bo Diddley si ar fi suficient. Interpretari magistrale pentru Wonderful tonight, Layla, Tears in Heaven, faptul ca este inscris in Rock’n Roll Hall of Fame, locul 33 in topul revistei Rolling Stone pentru cei mai buni 100 de cantareti ai tuturor timpurilor, multe premii Grammy castigate dar si tonele de melodii lansate din 1965 pina in prezent ar trebui sa va convinga sa luati contact cu un asa mare artist.

Long story short, Eric Clapton si Steve Winwood pe stadionul de rugby din Bucuresti, concert de zile mari in vara lui 2010. 

Mai jos…cam ce pierdeti daca nu veniti:

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>