String A Song – Album Berti Barbera si Nicu Patoi

Cine nu a auzit de Platonic Band? Cine nu a auzit de Berti Barbera si cine nu a auzit de Nicu Patoi? Pe cei doi i-am putut admira asta vara la Festivalul de la Garana, prilej cu care ne-au si onorat cu cate un interviu la vremea respectiva.

Improvizatia si spontaneitatea muzicala a lui Berti Barbera alaturi de magia coardelor de chitara atinse de unul dintre cei mai buni chitaristi din Romania la momentul actual, Nicu Patoi pot fi ingredientul de baza al unei seri reusite. 

Ca atare, va invitam Duminica, 08 Noiembrie 2009, ora 21:00 la concert Barbera-Patoi si promovarea albumului String A Song alaturi de un strop de single malt invechit, in cadrul unui nou club menit sa reuneasca iubitorii “muzicii muzicale”, in Club Mojo (fostul Backstage) pe str Gabroveni nr 14 (centrul vechi al Bucurestiului, pe linga Lipscani).

Se canta bine! Foarte Bine!

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>