Steven Tyler a parasit Aerosmith

Dupa 40 de ani , Steven Tyler, solistul celebrei trupe Aerosmith, a decis sa paraseasca formatia.

‘Din cate stiu, Steven a parasit formatia, dar nici eu nu stiu foarte multe detalii”, a declarat chitaristul Joe Perry, care a precizat ca artistul nu mai vorbeste cu niciunul dintre fostii sai colegi.

Dupa incidentul din Dakota de Sud, in care solistul a cazut de pe scena si si-a fracturat umarul, relatiile dintre membrii Aerosmith s-au racit si in ultimele trei concerte pe care le-au sustinut, Tyler a stat departe de restul trupei si nimeni nu l-a vazut pe solist pana nu a urcat pe scena.

Chiar daca nu a confirmat oficial aceasta informatie, Tyler pare decis sa urmeze o cariera solo. “Nu stiu ce voi face, dar cu siguranat va fi un proiect ce va purta numele Steven Tyler”, a declarat solistul pentru Classic Rock.

De asemenea si Joe Perry a profitat de destramarea trupei si a inceput inregistrarile la un album solo. (sursa 9 AM News)

Video “Love me two times” unplugged (dus mult spre blues):

http://www.youtube.com/watch?v=nY63cPy9RYM

si Milk Cow Blues:

Parerea mea (umila) este ca Tyler reprezinta unul dintre cele mai mari nume ale rock&bluesului contemporan. Steven Victor Tallarico (născut la 26 martie 1948 în Yonkers, New York), mult mai bine cunoscut publicului larg sub numele său de scenă, Steven Tyler, este un foarte talentat muzician şi compozitor american. Tyler este cel mai bine cunoscut în calitatea sa de solist vocal şi textier al formaţiei americane de muzică rock Aerosmith din Boston, Massachusetts.

Tyler este cunoscut şi uşor de recunoscut atât pentru vocea sa guturală, dar extrem de versatilă muzical cât şi pentru abilitatea sa de a cânta la un mare număr de instrumente foarte diferite, incluzând muzicuţa, instrumentele cu clape, de percuţie şi de suflat. În anii 1970 şi 1980, Tyler a devenit faimos mai ales pentru utilizarea masivă de droguri şi de alcool, formând împreună cu colegul său de la Aerosmith, John Perry, un cuplu cunoscut sub numele infam de Toxic Twins. În anul 1986, Tyler a completat un program complet de dezintoxicare, menţinând după acea dată o atitudine de abstinenţă faţă de droguri şi alcool. În timpul performanţelor sale muzicale de scenă, pline de energie, Tyler foloseşte o garderobă de concert extravagant colorată la care se adaugă întotdeauna, ca semn distinctiv al său, şaluri lungi multicolore, care adesea stau atârnate de microfonul la care solistul cântă. Recent, Tyler a fost nominalizat ca unul dintre primii 100 de cântăreţi ai tuturor timpurilor. Tyler este, de asemenea nominalizat ca fiind al 3-lea pe o listă de 100 vocalişti de muzică rock-metal ai tuturor timpurilor.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>