KING OF THE BLUES GUITAR


Incepand cu luna noiembrie clubul “City Blues” situat in strada Gabroveni, nr. 24, va fi gazda unui eveniment inedit din peisajul blues-ului autohton, ce consta in desfasurarea unui concurs de chitara adresat tinerei generatii de muzicieni dezavantajati de “jungla” show-biz-ului din Romania, peste care se suprapune si perioada de criza nefasta in toate domeniile. Concursul va incepe la ora 21.30 in zilele de vineri si sambata in perioada
1 noiembrie-1 decembrie.
Fiecare chitarist participant la concurs va prezenta 3 din cele 24 de piese propuse pentru concurs. Aceste piese sunt negative din aria “standard” de blues, fara linie solistica vocala sau instrumentala, astfel incat sa poata fi un suport pentru improvizatii. CD-ul cu materialul compus din cele 24 de negative se poate gasi la clubul City Blues in fiecare zi de joi, vineri si sambata intre orele 18-24. Pe scena se vor pune la dispozitie un amplificator de chitara si o chitara electrica sau acustica dupa preferinta. Concurentii pot opta si pentru echipamentul personal.
Deasemeni sunt rugati sa vina la ora 19.00 pentru probe de sunet. Prestatia lor va fi evaluata de un juriu format din 3 chitaristi, cu o bogata experienta profesionala. Punctajul va fi de la 1 la 10 si se va acorda individual dupa urmatoarele criterii:
1- Performanta artistica 2- Originalitate 3- Tehnica 4- Stil 5- Prezenta scenica
Primii 3 finalisti vor primi premii oferite de sponsorii evenimentului PROGUITAR – GUITARSHOP ce constau in:

Premiul 1- Chitara electrica Fender Standard Stratocaster 2009

Premiul 2- Amplificator Fender Frontman 25R -25 W

Premiul 3- Digitech Screamin’ Blues Overdrive/Distortion Pedal

Fiecare seara se va incheia cu recitalul trupei “City Blues Band” ( Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Mugurel Diaconescu) care totodata va fi si gazda pentru concurenti, cat si pentru alti invitati speciali ce se vor alatura la jam session-ul de final. Succes!

* Taxa participare 30 RON
Detalii concurs & contact – tel: 0722476477 e-mail: office@cityblues.ro

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>