ZZ Top – Concert Bucuresti 2009

Stiu ca am luat o pauza lunga in ceea ce priveste postarea de articole, dar nu am putut sa mai introduc ceva stiind ca voi merge la ZZ Top. Am fost si acum scriu ce imi vine in minte dupa un concert extraordinar la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Chiar daca unii au spus ca a fost un concert cu buget restrins (nu neg), totusi a fost mult peste Craciunelile lui Banica si vaicarelile altor amatori cu iz de profesionisti din Romania. Ok, ok, ok, entuziasmul e de vina, fireste ca nu poti compara ZZ Top cu ceva sau cineva din Romania, orice ar fi acel ceva sau cineva. Cei care au fost la concert pot confirma.

Deci….da! Adica….wow, incredibil ce pot face 3 oameni care sunt cu un picior jumate in virsta a treia dar cu spiritul la 20 de ani. Ei chiar se joaca si o fac extraordinar.

Cineva spunea ca multi oameni mor de la 25 dar sunt ingropati abia la 65 – 70. Si asta pentru ca devin “maturi”, “responsabili”, completeaza exceluri si power point-uri pentru corporatiile straine si se simt importanti, pensionandu-se cu toata cariera lor pe un DVD, in cel mai fericit caz.

A fost demential sa aud cu urechile mele prima piesa pe care am remarcat-o dupa “90 de la ZZ Top: Legs. Wow…am ascultat Legs live. A fost demential sa aud cu urechile mele arhicunoscuta piesa Gimme All Your Lovin’ si sa cint odata cu demiurgii care au creat-o! Ce show!

Nu are rost sa continui cu exclamatiile pentru ca ar fi redundant de la un punct incolo! Asa ca inchei cu niste sfaturi de urmat, niste sperante si cateva referiri youtube-iste la ce nebunie a fost in seara zilei de ieri, 20 oct 2009 la Polivalenta:

Sfat: daca vreodata aveti sansa sa mergeti la un concert ZZ Top….mergeti!

Sperante: sper sa ramana in formula actuala si la fel de sanatosi si plini de viata cat mai mult, pentru a fi urmariti de cit mai multe generatii ce vor urma!

Si iata ce a fost:
Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>