Rock si Blues la Jukebox Club

In urma cu doua saptamani, mai exact in seara de Joi, 17 septembrie, a avut loc (re)deschiderea “Jukebox Club”, cel mai mare club live din Romania, in fosta locatie a clubului Becker Braü Live Music (si anterior discoteca Why Not), din str. Turturelelor 11, sector 3. Acest eveniment nu poate decat sa ne bucure, pentru ca intr-un astfel de club nu s-a ascultat si nu se va asculta decat muzica buna si foarte buna.
Bucurestenii mai au astfel inca un loc de petrecut noptile, tip Premium, cu evenimente live de gen Music Club sau Coyote Ugly (rock, blues, jazz), in format de “happening”, show-uri menite sa antreneze publicul si sa-l faca partas la petrecerile care sparg toate barierele dintre scena si sala.
Baietii de la trupa Jukebox au revenit in clubul care i-a consacrat si, in afara de ei, trupele care vor urca pe scena clubului sunt alese pe spranceana.
Povestea « Jukebox Club » a inceput, in urma cu ani buni, intr-o locatie din centrul vechi al capitalei, unde s-a lansat, Jukebox, ca trupa rezidenta. Apoi, in septembrie 2004, proprietarii au mutat “conceptul” pe Calea Victoriei, in Coyote Cafe, desemnat de revista Time Out ca cel mai bun club de muzica live din Bucuresti. Iar acum, aceiasi actionari au decis sa ofere un spatiu mai generos iubitorilor de rock si au redeschis “Jukebox Club”.
Share

One comment to Rock si Blues la Jukebox Club

  • Anonymous  says:

    Rock a fost, muzica usoara cu Marfar deasemenea …dar Blues ??!!!!!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>