ZZ TOP la Radio Bucuresti

V-am spus deja de concertul pe care celebrul grup texan ZZ Top il va sustine in Bucuresti. Insa nu stiti ca editia de duminica a emisiunii “Istoria Rockului” va fi dedicata barbosilor.
Ascultatorii au sansa de a castiga invitatii la concertul de la Sala Polivalenta, iar in ultima ora de emisie vor putea asculta albumul saptamanii, difuzat in premiera in Romania. Emisiunea va putea fi ascultata la Radio Bucuresti, pe 98,3 FM sau pe www.radiobucuresti.ro, va incepe la ora 21.00 si se va incheia la 1 noaptea.
Biletele pentru concertul ZZ TOP sunt disponibile in reteaua Eventim, in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in locatie.
Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>