Concert Coco Montoya la Hard Rock Cafe

In aceasta seara, Coco Montoya concerteaza la Bucuresti, in Hard Rock Cafe, in deschiderea concertului lui Coco Montoya performand George Baicea Electric Blues Band, George Baicea fiind unul dintre cei mai buni chitaristi de Electric Blues din Romania.
Biletele pentru concertul Coco Montoya costa 75 de lei si pot fi cumparate in Diverta, la Hard Rock Cafe si pe myticket.ro.
Concertul face parte din seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond si Eric Sardinas.

Montoya a fost desemnat ca fiind cel mai bun artist de Blues contemporan in 1996 la premiile W.C. Handy. Cu o cariera de peste 30 de ani, chitaristul si vocalul Coco Montoya s-a impus in lumea Blues- rock-ului prin tehnica sa absolut inedita, stilul exploziv si vocea puternica. De la inceputurile sale ca baterist, colaborarea cu Albert Collins si John Mayall si pana la statutul actual de chitarist de Electric Blues, Montoya si-a castigat reputatia prin ani de munca si turnee in toata lumea. Montoya a performat alaturi de trupa sa pe scena celor mai importante festivaluri internationale, precum New Orleans Jazz & Heritage Festival, Chicago Blues Festival, San Francisco Blues Festival sau International Jazz Festival, Canada.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>