Vali Racila in Mood for Blues


Dupa cum anuntam, concert in Big Mamou, Vali Racila, 7 august orele 22. Imi vine sa trec peste figuri de stil si rontunjiri din penel si sa spun: dom’le, cinta Vali Racila incredibil. Sala arhiplina, atmosfera….ce mai…toti stiau de ce sunt acolo.
Ce sa remarc la Sir Blues? Caldura si usurinta cu care isi interpreteaza melodiile demonstreaza ca acest mare artist canta cu sufletul. Si poate fi ascultat cel mai bine, cu sufletul. Asta pentru ca doar la concertele lui am tot timpul tendinta de a sta cu ochii inchisi si cu mainile la ceafa, imaginandu-mi campii, coline, delta din Mississippi (desi sa fim sincer, n-am avut placerea) sau Mont Blanc (Petre, ramai cu bine). 
Si as putea continua la nesfarsit cu impresiile mele deosebite capatate din concertele lui Sir Blues dar prefer sa-l lasam pe el sa isi arate masura talentului printr-un mic montaj realizat de noi si pe care cu bunavointa dumnealui va invit sa-l ascultati.
Si inchei cu acelasi sfat: data viitoare nu ratati Vali Racila. 

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>