RGC Summer Jam 2009


Simbata 8 August anul de gratie 2009, pe la orele 22:00 in Big Mamou, adica la o zi dupa concertul lui Vali Racila din aceeasi locatie, va avea loc Romanian Guitarist Community – Summer Jam 2009.
Adica sub bagheta lui Cyfer in calitate de coordonator multi chitaristi cunoscuti sau nu, din Romania sau nu, vor concerta fara repetitii prealabile, incercand sa scoata cat mai multa magie din corzile chitarelor, abuzand din plin de ritmuri de blues, rock si ce altceva le mai vine de la muza.
De precizat ca acest RGC Summer Jam se intampla de cativa ani drept urmare, daca nu ajungeti acum,  macar stiti cu ce se mananca data viitoare.

Cu alte cuvinte, Open Mic pentru oricine. Judecand prin prisma editiilor anterioare, pot spune ca se creaza ceva magie in aer la asemenea evenimente, drept pentru care va sugerez sa mergeti, intrarea este libera. Si pentru ca e vorba despre Jam Session….e vorba despre creatie instant cu statut efemer. Hai ca macar cu definitia asta tot am stirnit ceva curiozitati, sper…

Iata si un sample din ce a iesit in datile anterioare. Mai multe, pe youtube, cautare dupa RGC Summer Jam.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>