Iulia Fratila – Radu Runcanu – Munca in echipa

In periplul nostru prin Garana am avut placerea de a o remarca la unul dintre standurile din incinta pe Iulia Fratila, care promova un proiect indraznet: o expozitie de pictura pe pinze de dimensiuni foarte mari.

Artistul este Radu Runcanu iar picturile acestuia puteau fi admirate la dimensiuni reduse in stand. Tema expozitiei, daca pot sa spun asa, a fost aceea de “tricouri cu mesaj” si trebuie sa recunosc, ideea unor tricouri cu mesaj in marime gigant poate fi chiar interesanta, cu atat mai mult cu cat si cadrul in care acestea vor fi postate va amplifica mesajul transmis de lucrari.

Nu pot sa nu dau friu liber imaginatiei si sa imi inchipui aceste picturi gigant expuse sus de tot, pe noul stadion “Lia Manoliu”, evident atunci cind se va finaliza constructia. Sau fluturate de tribunele incarcate de oameni la un meci de caritate intre nationalele diferitelor generatii.

Asadar, lucrarile au putut fi admirate la stand, ideea de baza era aceea de a le privi sorbind cu nesat dintr-o cana de cafea la ibric sau dintr-un ceai, oferite contra unei sume simbolice care sa vina in sprijinul achizitiei pinzelor gigant.

Am luat si eu o cafea, recunosc, m-a uns pe suflet, intr-o locatie in care cafeaua produsa de “tonomat” lasa de dorit. De aceea doresc sa sprijin prin acest post proiectul in sine, ca o multumire pentru o cafea memorabila.

Pe scurt: Iulia Fratila se implica activ si sunt convins, cu succes in proiectele lui Radu, Iulia Fratila face o super-cafea la ibric oferita cu un zimbet care umbreste de departe orice forma de Completa sau Alintaroma, Iulia Fratila este foarte naturala si deschisa la discutii, iar despre expozitie si eveniment ne va spune chiar ea ce si cum. (ne cerem scuze pentru minunatul instrumentist care si-a ales foarte bine momentul acordarii. Am acoperit noi subiectul, speram, in mare, prin acest articol, scopul filmarii fiind acela de a va permite vizualizarea exponatelor).

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>