Concert AG Weinberger la Bucureşti

Sfârşitul lunii august va fi marcat de un eveniment unic, dedicat iubitorilor de jazz şi blues. Cel mai cunoscut chitarist român de peste hotare şi, deopotrivă, un adevărat promoter al blues-ului american în rândul tinerilor din România, AG Weinberger, va concerta la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Capitală în data de 27 august, începând cu ora 20.00.
Invitaţii celebrului chitarist sunt trei copii talentaţi pe care artistul i-a descoperit în turneul “Interzis FM” pe care l-a întreprins în ţară. Este vorba despre grupul Real FAM – blues kids , cunoscut sub numele de FLALEXMY , în componenţa căruia se află Alex (14 ani, chitară şi voce), Flavius (8 ani, tobe) şi Mihai (12 ani, bass). Aceştia au fost remarcaţi de AG Weinberger la Festivalul de Blues Sighişoara de anul acesta şi invitaţi să cânte alături de formaţia sa în cadrul turneului “Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”.
De asemenea, de la acest concert nu va lipsi nici Aiyana-Lee Anderson, fetiţa în vârstă de nouă ani, o mare speranţă muzicală, care provine dintr-o familie de muzicieni profesionişti. Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare originară din România şi stabilită în Marea Britanie, celebră pentru colaborările cu artişti de talie mondială, iar tatăl micuţei este producătorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. De la vârsta de trei ani, Aiyana a câştigat trei concursuri şi a înregistrat primul ei album, intitulat “Who I Am”, care s-a vândut ulterior în aproape un milion de exemplare în Europa.
European Royal Orchestra din Anglia, invitaţii speciali ai serii, vor veni pentru prima dată în România şi vor împărţi aceeaşi scenă cu AG Weinberger pentru a transmite celor prezenţi senzaţii, trăiri şi sentimente redate la maximă intensitate pe acorduri de blues.
Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la preţul de 40 de lei şi pot fi achiziţionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center (etj. 2), Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, din reţeaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervările online se pot face pe site-urile de specialitate www.blt.ro, www.bilet.ro şi http://www.vreaubilet.ro/. (sursa – Libertatea)

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>