Festivalul de Blues Sighisoara 2015

 

blues jazz romania

Salut,

Dupa cum probabil stii sau dupa cum poate nu stii (undeva trebuie sa te incadrezi), deunazi a avut loc Festivalul International (si non-romanesc pentru ca nu a fost solicitata nicio trupa/artist din Romania pe motiv ciudat ca…nu-s. Brusc…nu-s!) de Blues de la Sighisoara. Au fost doua zile de cantare si incantare acustica si vocala pentru urechile educate si mai putin educate in ale blues-ului.

Blues jazz Romania

In mod firesc as incepe acest articol spunand ca am ajuns cu bine in Sighisoara, m-am cazat si apoi, cu camera in spate, camera video fireste…am purces spre locul de petrecanie. Ei bine, n-am ajuns nici anul acesta. Motivele nu schimba realitatea asa ca o las cruda si nejustificata.

blues jazz RomaniaAm avut insa ochi si urechi foarte bine antrenate, care mi-au raportat fotografic si video ce am pierdut.

Vineri 27 Martie 2015 au cantat: Bruce Katz Band (USA) si Candye Kane (USA)

Sambata 28 Martie 2015 au cantat: The Jimmys (USA) si Joe Louis Walker (USA)

Dupa cantari a avut loc si clasica “destrabalare” de tip jam session din crama Hotelului Sighisoara.

Blues Jazz Romania

Nu va mai plictisesc si va las cu cele video oferite de catre Genu Ariseanu de la locul fetei (ce glume expirate am), fata locului! Multumesc Genu Ariseanu, un fotograf talentat si sensibil la frumos, pentru materiale si prietenie!

Auditie placuta!

Blues On!

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>