Blues Fest 2012 la Lugoj

Salut!
Pot spune ca am o veste buna pentru tine. Nici nu s-au stins bine ecourile Festivalului International de Blues de la Sighisoara si am aflat, cu bucurie, ca exista un alt festival de blues care creste de la un an la altul: “Blues Fest” in Lugoj.
Festivalul este organizat in fiecare an de Casa de Cultura a Municipiului Lugoj in parteneriat cu Primaria Lugoj si Consiliul Judetean Timis.
Prima editie a avut loc in februarie 2009 si a fost organizata de marele muzician si promotor al blues-ului, Bela Kamocsa.

In anii anteriori pe scena Teatrului Municipal (locul de desfasurare) au urcat nume importante ale bluesului din Ungaria (Matyas Priboyski Band si Molnar Dixieland Band), din Serbia (Bluefamilie Band) dar si din Romania (Bega Blues Band, Vali “Sir Blues” Racila, Crossroads, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte).

Ceea de-a IV-a editie a festivalului international de blues va avea loc in perioada 6 – 7 aprilie 2012 si va avea urmatorul desfasurator de forte:

Vineri, 6 aprilie 2012
Ora 19.00 – Cezar Costescu Blues Project (Romania)
Ora 20.30 – Rambling Blues (Ungaria)
Sambata, 7 aprilie 2012
Ora 19.00 – Berti Barbera & Nicu Patoi (Romania)
Ora 20.30 – Cyfer Trio (Romania)
Prezentator este Berti Barbera. Sunt curios cum se va prezenta pe sine, in a doua zi de festival. Numai pentru acest aspect si tot merita deplasarea! 🙂 Glumesc, Berti este un bun prieten al nostru si un ideal prezentator pentru astfel de evenimente!

Salutam cu bucurie acest eveniment si speram sa iti oferim si ceva amanunte si picanterii din timpul festivalului. Pana atunci, hai la o degustare….ai mai jos cate putin din fiecare….
Blues on!
 
Traian

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>