Terry Lee Burns si Cyfer in Club Ageless

Salut!
Long story short, cum ar spune americanul….sau cum ar spune si Terry Lee Burns: vineri seara…unde mergi? ce sa vezi? ce sa faci?….Ageless Club am zis sa fie destinatia, unde bunul meu prieten si muzician Cyfer mi-a propus sa-l intalnesc pe Terry Lee Burns
Burns s-a nascut in Tennessee dar in prezent locuieste in Germania. A inceput sa cante la pian, in trupe de blues, de la 15 ani, dupa care si-a indreptat atentia catre chitara. A cintat peste 10 ani alaturi de nume importante ale muzicii de gen, John Lee Hooker fiind unul dintre acestea.
Locatie faina acest Ageless Club, la sosea (Calea Serban Voda nr 213)…cum s-ar spune, locuri de parcare din belsug, un loc cu mult bun gust, un loc in care te poti desfasura in voie si in conditii excelente atat ca artist cat si ca spectator-consumator.
Am asistat la un concert excelent de blues, country si folk autentic american. Ca un performer complet, Terry Lee Burns nu numai ca a manuit cu maestrie chitara si muzicuta, dar a si stiut sa incarce platoul muzical cu tot felul de povestioare spuse cu talc, povestioare care ne-au amuzat si ne-au ingandurat deopotriva.
Am avut bucuria sa-l auzim si pe Cyfer interpretand cateva piese preferate, cei doi completandu-se excelent…atat vocal cat si instrumental.
Pe scurt, o seara de vineri relaxanta, cu artisti si muzica pe gustul nostru!
Dar mai bine sa asculti si sa vezi chiar tu ce s-a intamplat in Ageless aseara. Mai jos ai doua dintre nenumaratele piese pe care le-am savurat. Poti sa-l descoperi pe Terry Lee Burns ascultandu-i melodiile pe My Space Terry Lee Burns!
Blues ON!

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>