Latura sensibila a tantarului West Nile

Peste tot intalnim informatii despre acest minunat tantar care ne scurteaza viata dar nimeni nu spune nimic despre latura sensibila a acestui minunat tantar.
Am ales sa va aratam ca este si el o fiinta care isi cauta un loc in lume, ca noi toti de altfel, o fiinta iubitoare de muzica si dans, o fiinta minuscula dar plina de pasiuni artistice.
As dori sa incep o prezentare a tantarului la modul: West Nile, primul tantar artist s-a nascut in anul 2010 din dorinta unora de a ne arata la cate pericole suntem supusi pe linga numeroasele boli cunoscute si cu eficacitate dovedita in diminuarea speciei noastre.
West Nile este un tip vanjos desi astenic in aparitie, care poate avea puteri nebanuite, in functie de gradul de hipnoza al privitorului de stiri sau al cititorului de ziare. Este atat de periculos incat bube rosii si mancarimi apar chiar si la simpla urmarire a stirilor. Iata imnul oficial al ciupiturii West Nile

Pentru prevenire va recomandam spalatul pe maini, evitarea mancarurilor sarate si a plimbarilor lungi prin parc. Ideal ar fi sa ramaneti in casa, cu obloanele trase si sa va faceti provizii de substante toxice cu care sa va dati pe corp. Atarnarea la subrat, pe post de bradut a unei pastile anti-tantari cu miros de usturoi va poate apara si de vampiri, o alta amenintare evidenta.
Dar sa ne calmam spiritele si sa ne bucuram de cele cateva creatii ale tantarului West Nile (urmasul lui West Nila Moromete).

Corul de tantari Keep Buzzzzzing! Si un indemn:

West Nile Breakdance:

Tantarul a fost ovationat in cantece si de catre bluesmani precum Blind Lemon Jefferson:

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>