Kevin Costner and Modern West

Ca si alti actori bazati si blazati – Bruce Willis, Steven Seagal etc si Kevin Costner si-a facut cu ceva timp in urma o trupa de rock-blues si s-a bagat tare pe turnee si concerte.
Nu stiu daca ati aflat, dar sambata trecuta Costner a fost prezent la Arad, in cadrul Festivalului International de Film, si celebrul actor a sustinut impreuna cu trupa sa un concert de exceptie. Astazi am aflat ca a fost tras in piept de organizatori cu 29.000 de dolari. Costner a acceptat sa cante in Romania pentru 120.000 de dolari, contractul fiind semnat intre Fundatia Artis, reprezentata de Cornelia Palos, directoarea festivalului si firma The Agency, care a initiat turneul european al artistului. Insa doar o parte din aceasta suma intrase in contul artistului pana sambata, ziua concertului. In ciuda amenintarilor din partea agentului lui Kevin Costner, organizatorii au amanat plata, invocand slaba promovare a concertului, dar si faptul ca biletele s-au vandut prost. Artistul a urcat pe scena si a sustinut concertul, si si-a luat ramas bun de la spectatori cu un sentiment pozitiv fata de caldura cu care a fost primit, pentru ca nu era la curent cu problemele financiare.
Reprezentantul starului a declarat ca a facut tot posibilul sa-l fereasca pe Costner de neplaceri, dar va da in judecata initiatorii festivalului aradean.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>