Chuck Berry si digestia

Transmit pe aceasta cale dlui Ostap Bender, mare publicist in ale blues-ului, ca exista vorbe conform carora marea legenda inca vie a rock n roll-ului Chuck Berry ar avea un fetish: sa priveasca la dudui in timp ce descarca incarcatura acumulata la masa din restaurantul sau. In acest scop ar fi montat prin 1990 camere video prin cabinele de “vot” ale unui restaurant proprietate personala. Acum, acuzatiile au fost retrase dupa ce omul a platit putin peste 1 milion de verzisori catre cca 59 de victime cu probleme de tract intestinal. 

Jung spunea ca prefera sa fie intreg, decit bun. Fiecare dintre noi are o umbra, pe care daca nu o accepti ca facand parte din tine, iti va guverna intr-un fel sau altul viata. Omul, Chuck Berry, a mers probabil (nu exista o condamnare in acest sens) pe calea detoxifierii monitorizate.

Dar ramane un mare artist, inovator si show-man, motiv pentru care il admir. De fapt, nu latura profesionala constituie principalul motiv pentru care admiram artistii?

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>