Black Snake Moan

Black Snake Moan, un film din 2006 cu Samuel L. Jackson in rol principal, ne prezinta povestea unui batran bluesman credincios caruia i se pune pata pe o tinara salbatica, cu usoare urme de abuz din copilarie, care isi cauta dragostea in bratele oricui este dispus sa i-o ofere si evident, nu o gaseste niciodata nicaieri. Probabil pentru ca nimeni nu este suficient de bun, de potrivit pentru ea…incurcate sunt cararile domnului…regizor.
Una peste alta, filmul abunda in muzica buna, preponderent blues, Samuel L. Jackson aratandu-ne ca poate sa si interpreteze melodii de gen.
Remarcam pe coloana sonora a filmului si cateva din piesele legendarului Son House despre care am vorbit ceva mai devreme.
Mai jos il puteti asculta pe Samuel L. Jackson, cu care nu am prea avut ocazia sa ne intalnim in postura de solist de blues.

Share

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>